Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Φυτεύγω Δεντρωώδω 2: Ο Σεληνοδακτήλιος του Χρόνου και η Αραχνοκοκκαλιά του Χώρου. ή Arachnebula Metaludentia II.

Φυτεύγω Δεντρωώδω 2: Ο Σεληνοδακτήλιος του Χρόνου και η Αραχνοκοκκαλιά του Χώρου. 
ή 
Arachnebula Metaludentia II.


Περιστεριμέναμε στο σταθμό των καθυστερητρένων. Σεειδοδείκτες του ρολογιού, ακτίνες σεληνοδακτηλίασης. Planitas, αναζητούσα έναν αστρόναβρω πλανήτη. Αειμαδώντας και πηδώντας δρυοκοφράχτελς, επιβεβιώνοντας τη σχέση μας συνδεδομένη. Περκίτρανα, ας πάμε 220 βόλτες στο Luna Παρκιστάν. Στο ηλεκτρασμένο βροχικόκλιμα, με βραχυδρόκλαμα, κλέοντες και κλαίενες σε βρυχηθμοκύκλωμα, οι αμφιβραχύβιοι βάστρυχοι των μαλλιώνουμε ο ένας εντός του άλλου. Ηλεκτρκατοπτριζόμαστε κατόπριν εισσάρ καμίαν. Άξαφνα, γλωστικό κείμα. Ηχοτροπικό κλίμα. Δήχος θυελλοκαθαριστήρες. Στο έτος της κληρωτιδισεχτομής μάς έστειλαν στις κατεργίδες στη Συγκοπτούρη. 
Συναγχιστές της παράδοσης, συνεπικβάντες μας και συναγχονιστές στη guiltοτίνα μας ήταν:
Η εγκαθειρκτοπαίδεια της φαλλοφυλακής ενός παιδπρόφιλου υπολοχαγιστή που έτρωγε βαλτόμοιρα (πριν τα φάη, έβαφε τα νύχια του με αξιζειναί). Οι κόκκοι νωπανοί των σταυρομάχων. Τα τεφράφυλλα τροφήλια της τετράπουλας. Ο μέγας μόδας μάδιστρος στο πάνκθεον των ωιμκανών. Ακολουθώντας επαναστεχνάρια κάηκα. Green (πράσινα) έλη ψιπίστης, βλέpeace. Παράδογμα. Τριγύρω μας στην τηλαιώρηση, καραδοκείμοι στικιστικός σωλύνας προβλεμμάτων αρχιμυστικών που θα γεμμήσουν το μεθαυρίδιο. Ο γηραιόπαις και η θανατογραφιά του. Υργασία στ' οργαφείο του. Βίας τροφηδών, απαρτιζόμενος από ψυγειατρικές κλινικές βιολογικών τροφίμων, ο αναπτυσσόμενος κόσμος (globe) στη σκια ενός αναπτυσσόμενου γλομπ. Μια σύνδρομη σιδηροδρόγειος, όμως, φτάνει ως τη διαστυμική συνειρμουσική πόλη άνευ αστρινομίας. Πάμεμα ζει. 
Η ελξιπλασία αυτή είναι μια πολιτεία πλωτή σ' Εννοιάδες που θ' αποφεύγη κάθε μαύρη λοιδορότρυπα. Θα σε εμβυθώ ενδαθύνοντας ένθαδε. Θαλπωρογραφία άνευ κυριαρχαριών. Μνύμνος, άνδρωπος γυμναικός, άνθερως/κανθερίς. Μαξιλαροπόδαροι που υπνακροβατούμε.